Verzending

Bij ons vind u alleen de beste producten, zorgvuldig geselecteerd door onze zeepmakster met 20 jaar ervaring. We garanderen de hoogste kwaliteit en zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met onze producten.

Wij verwerken uw bestelling binnen 2-3 uur na ontvangst van de betaling en versturen deze direct. Als de bestelling voor 12:00 uur is geplaatst, verzenden we deze dezelfde dag nog! Gelieve rekening te houden dat er 1- 2 dagen voor levering binnen Belgie en 3-5 werkdagen voor andere landen, tenzij dit anders vermeld wordt in de beschrijving. Als Uw bestelling dringend is, raden we U aan zeker contact met ons op te nemen.

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, daarom werken we samen met verschillende bezorgdiensten, zoals DPD, BPost, PostNl, soms bezorgen we zelfs zelf!

De verzendkosten worden automatisch berekend bij het plaatsen van uw bestelling.

Voor bestellingen van meer dan € 75 binnen België en € 150 in heel Nederland is de levering GRATIS. De verzendkosten voor de groothandel uit andere landen worden apart besproken.

Let op! Bij het kiezen van een AFHAALPUNT zal de bezorgservice AUTOMATISCH het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij het door u opgegeven adres selecteren.

Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een track & trace code per email om uw bestelling op te volgen.

Opmerking: in sommige gevallen kan het enkele uren duren voordat de trackinginformatie beschikbaar is.

Bij vragen kan u ons altijd contacteren via info@arinkasoap.com of info@zeepmaken.com

We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw bestelling.