1. Algemene bepalingen

  • Onze webwinkel levert diensten betreffende de verkoop van allernodigen materialen om zelf zeep te maken binnen en buiten de EU.
  • Het Reglement van onze online winkel is van toepassing op alle goederen die op de website afgebeeld zijn tenzij anders vermeld.
  • De administratie van de online winkel heeft het recht om regels bij te voegen, te wijzigen, bij te werken, of te verwijderen op de website zonder voorgaande aankondiging.
  • Wanneer de koper de diensten van “Zeepmaken.be” gebruikt, aanvaardt hij de regels van de winkel, die in deze sectie worden beschreven.
  • Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Belgisch recht van toepassing.

2. Prijzen

Alle prijzen, die op de site vermeld worden, zijn vermeld in euro’s inclusief BTW . Verzendingskosten en speciale verpakkingen zijn niet inbegrepen in de prijzen. Prijs en levertijd  worden gespecificeerd in de secties “Levering”.  Alle bijkomende kosten die gerelateerd zijn aan de verwerking en verzending van de bestelling op speciale verzoek van de koper en die niet in de Secties van “Levering”  worden vermeld, worden onderhandeld met de koper vooraleer de uiteindelijke betaling.

3. Goederen bestellen die niet in de catalogus aanwezig zijn

In de winkel “Zeepmaken.be” bestaat er een mogelijkheid om artikels te bestellen, die niet verschijnen in de catalogus. Neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om aan Uw vraag te kunnen voldoen.

4. Uitwisseling en retourneren

Bij “Zeepmaken.be” is het belangrijk dat je tevreden bent over de service en blij bent met de producten.Vanwege de aard van de producten die we produceren en verkopen, aanvaarden we terugkeer of uitwisseling binnen 7 dagen. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken, waarbij tevens geldt dat de kosten voor verzendingen voor uw rekening komen.

5. Privacybeleid

De persoonlijke gegevens over de koper worden uitsluitend gebruikt voor het doel van uitvoering van de verplichtingen uit hoofde van het opmaken van de bestellingen. Er worden geen persoonlijke gegevens van de koper overgedragen aan derden.

6. Overmacht

Er kan geen uitvoering van de bestellingen worden gegarandeerd in het geval van overmacht. Wanneer de betaling al is uitgevoerd, wordt het het volledig betaalde bedrag binnen een periode van 3 werkdagen teruggestort.

7. Termijn

Aangenomen in de verwerking en genereerde bestelling is geldig gedurende vijf (5) werkdagen en moeten betaald worden binnen deze termijn. Na de afloop van deze termijn worden de openstaande bestellingen automatisch geannuleerd. Betaalde bestellingen worden zo snel mogelijk per post of via het vervoersbedrijf DPD verzonden (Bestel voor 15 uur en we verzenden je order dezelfde dag!). Gelieve rekening te houden dat er 1- 2 dagen voor levering binnen Belgie en 3-5 werkdagen voor andere landen, tenzij dit anders vermeld wordt in de beschrijving. Als Uw bestelling dringend is, raden we U aan zeker contact met ons op te nemen.

8. Reclames en aansprakelijkheid

U hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen. Indien dit niet het geval is, dient u de verkoper daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur na de aflevering schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft de verkoper de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Hoewel wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren en te informeren over de producten en het gebruik daarvan, dragen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor: verkeerd gebruik en/of uit het gebruik van de producten voortvloeiend letsel, schade, bijwerkingen of allergische reacties.