Het bedrijf Art Atelier ‘ArinKaSoap’ is sinds 2015 op de Belgische markt van huiskunst en ambachten gerelateerd aan het maken van handgemaakte zeep. Gedurende deze tijd hebben we veel terugkerende klanten uit Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland tevreden kuunen stellen met hun aankopen.

Ons toegewijde en gekwalificeerde team is voortdurend in ontwikkeling. Wij zijn een bekroond bedrijf dat prijzen heeft gewonnen in vele internationale wedstrijden.

We verwachten te groeien en de uitrol naar alle markten van de EU-landen verder te ontwikkelen.

Met onze beste leveranciers voor handgemaakte zeepproducten, diepgaande kennis en  een aantrekkelijk assortiment van producten en diensten, bieden we de beste oplossingen aan onze klanten.

Of je nu een persoon met creatieve hobby , zakenman, opvoeder,  of een moeder met jonge kinderen bent, wij leveren alles wat je nodig hebt om zelf zeep te maken. Als ook individuele mallen en mallen met logo’s gemaakt van milieuvriendelijke siliconen. We leveren onze producten zowel voor particulieren als professionals, voor groot en kleinhandelaars. Voor iedereen die creative wil zijn.

Onze producten en diensten

Voor inspiratie, informatie en bestellingen kunt u terecht op onze website:

– op maat gemaakte mallen om zeep te maken  als ook voor  chocolade  creaties of zoeteware met uw specifieke vorm en logo;

– starterskits en instructies voor workshops ”zeep maken” ontwikkeld voor individuele gebruikers, kleuters ,scholieren, bedrijfsteambuilding en kinderfeesten.

Waarom onze klanten voor ons kiezen

– Wij zijn een team van ervaren en creatieve professionals die alles weten over zeep maken.

– Wij staan ​​klaar voor samenwerking en zijn altijd bereikbaar voor all uw vragen .

– We houden van onze klanten en doen ons best om aan al hun behoeften te voldoen.

– Samenwerking  met de meest vooraanstaande leveranciers van zeepproducten op de markt.

– We bieden een persoonlijke advies en organiseren masterclasses met idividuele benadering van elke klant.

– Wij zijn een gerespecteerd bedrijf dat erkend en gewaardeerd wordt op de Europese markt.

– We streven continue naar ontwikkeling en groei.

– Wij zijn een duurzaam en groen bedrijf  en bieden aan milieuvriendelijk producten en diensten.

Ik ben oprichter van het bedrijf Art Atelier ‘ArinKaSoap’, een professionele zeepmakster met zo’n 20 jaar ervaring op dit gebied. Ik heb brede kennis van de producten en technologieën en zou graag mijn kennis met u willen  delen. Mijn team bestaat uit de best gekwalificeerde professionals met een grote inzet en enthousiasme. Samen kunnen we wonderen verrichten.

Als u meer wilt weten over onze producten en diensten  bezoek onze website. Dompel je onder in de creatieve  wereld van handgemaakte zeepproducten en technieken met Art Atelier ‘ArinKaSoap’.