Startpakketten voor workshops “zeep maken”.

Ben je net zo dol op natuurlijke handgemaakte zeep als wij? Dan bent u op de juiste plaats. Ons Art Atelier ‘AriKaSoap’ biedt u alles wat u nodig heeft voor uw handgemaakte zeepproductieproces.

Met onze meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied weten we zeker wat onze klanten nodig hebben. We bieden starterskits met materialen, benodigdheden en instructies.

Iets zelf met uw handen maken thuis, op school  of op een creatieve cursus  in een atelier, op kantoor  is erg populair. Zelf zeep maken is een van die activiteiten.

Zo bieden wij alles voor workshops “zeep maken” op:

– kleuterscholen;

– middelbare scholen;

– kinderkampen;

– kunstateliers;

– kunstcursussen en workshops;

– teambuildingactiviteiten op kantoor;

– kinderactiviteiten thuis.

De vertegenwoordiger van ons Atelier neemt na het plaatsen van je bestelling contact met u op om de details te bespreken. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde materialen en de benodigdheden  van de beste Europese fabrikanten aan. Als ook indien gewenst  adviseren wij u graag over de workshops,

Bij grotere afnames bieden wij zeer interessante  bonussen en kortingen aan. Groothandelsprijzen voor professionele  zeepmakers ook creatieve hobbyisten zijn meer dan welkome op onze site , waar u de benodigde materialen en ingrediënten kunt kopen en genieten van onze speciale aanbiedingen.

Wij berekenen voor u de hoeveelheid van het materiaal die u voor uw groep nodig zal hebben om een geslaagde en leuke cursus/les te kunnen organiseren. Zo bespaart u tijd en uw kosten. Ons beste en meest populaire aanbod is de starterskit voor het maken van zeep voor een workshop van 1 uur per week, oftewel 4 uur per maand voor kinderen op school.

Een creatieve workshop voor uw bedrijf  organiseren  ?  Uw werknemers op een andere manier te waarderen om teamspirit te verhogen , die het welzijn van de werknemer helpt, de productiviteit verhoogt en de prestaties van uw personeel verbetert. Een perfect teambuilding evenement of zeepfeest  om en hen  samenwerkingsprocessen  te verbeteren om projecten in teamverband te doen.

Wij denken graag met u mee en passen elke workshop voor u aan.

Onze starterkits helpen je:

– een nieuwe hobby leren.

– veel plezier met je kinderen, vrienden of collega’s.

– Creatief zijn.

Op onze website kunt u volledige informatie vinden over de fabrikanten en leveranciers van ingrediënten en benodigdheden .

Bestel nu onze starterskit . Voor al uw vragen en speciale wensen vinden  wij de juiste oplossing.